PANDEMİ SÜRECİNDE SİZLERE İYİ GELİCEK EN İYİ 3 DİZİ

Merhaba arkadaşlar , bildiğiniz üzere pandemide insanlar sürekli arayış içerisinde ve evde vakit geçmesi için en iyi şeylerden birisi dizi izlemek bugün ise sizlere sizlerin pandemi sürecini değerlendireceğiniz hem de sizlere bir şeyler katıcak en iyi 3 admin tavsiyesi diziyi önereceğiz. 


Öncelikle ilk tavsiye dizim çok bilindik dizi olmasına rağmen şiddetle tavsiye ettiğim Breaking Bad dizisi , bu dizinin ana konusu ; Walter White adında 50 yaşında bir kimya öğretmeninin hayatını anlatmaktadır.Walter White maddi zorluklar çekmekte ve ailesini geçindirebilmek için ek iş olarak araba yıkamacısında çalışır.Bir süre sonra kanser olduğunu öğrenir ve bir arayış içerisine girer bu arayış içerisine girme sebebi ailesine , öldükten sonra maddi açıdan para bırakmak istemesidir ve yaptığı işler ile bile zar zor geçinir iken bir de para bırakması imkansız bu yüzden arayış içerisine girer.Eski öğrencisi ile  uyuşturucu (meth) üretimi yaparak para kazanmak ister ve başı beladan çıkmaz daha fazlasını diziyi izleyerek öğrenebilirsiniz.


Bir diğer dizi tavsiyemiz ise yerli yapım olan '' Bir Başkadır '' dizisi.Dizi 2020 yılında Netflix üzerinde yayınlanmıştır.Dizinin konusu şöyle; Farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalıyor.Diziyi netflix üzerinden izleyebilirsiniz.



Son olarak 3. dizi tavsiyemiz ise ''Sherlock Holmes'' bu dizinin konusu ise ; Şehirde cinayetlerin peşine düşen polis teşkilatının dahi bir beyne sahip olan Sherlock Holmes ve ev arkadaşı Doktor Watson'dan aldığı yardımlarla cinayetlerin çözümlenmesini konu almaktadır.Dizi İngiltere'de geçmektedir.


DİZİ FİLM HABERLERİ