FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ MUHTEMEL 11'LER

 Fenerbahçe ve Galatasaray 393. randevusunda Şükrü Saraçoğlu stadyumunda karşılaşacak.En merak edilenlerden bir diğeri ise derbide ki muhtemel 11'ler işte karşınızda.




Fenerbahçe ; Altay - Nazım - Serdar - Szlai - Caner - Ozan - Sosa - Mesut Özil - Valencia - Osayi Samuel - Thiam

Luiz Gustavo ve Dimitris Pelkas'ın yokluğunda orta sahada boşluk oluşan Fenerbahçe'de yeni transfer yıldız oyuncu Mesut 11'de yer alacak son maçında 15 dakikaya yakın süre alan alman oyuncu derbide 11'de çıkması bekleniyor.Ozan Tufan ise Gustavo'nun yerinde ''defansif orta saha'' rolü alacaktır.Son maçında iyi performans veren Sosa'nın da ilk onbir de başlaması muhtemel.Yeni transferler Atilla S. ve Osayi Samuel gösterdikleri iyi performans sayesinde ilk onbir oynayacaklardır.

Galatasaray ; Muslera - Yedlin - Marcao - Donk - Saracchi - Taylan - Belhanda -Emre Kılınç - Feghouli - Henry Onyekuru - Mostafa Mohamed.


Galatasaray yeni transferlerden DeAndre Yedlin ve Mostafa'ya ilk 11'de oynatırken bir diğer transfer Gedson Fernandes yedekler arasında olacak bunun temel nedeni oyuncunun bu sezon maç eksiği olmasının yanı sıra karantinada kalması diyebiliriz.Tabi ki de bu kadrolar muhtemel 11 olduğu için Teknik adamların kararına göre değişiklik gösterebilir lakin genel olarak bu 11 çıkacaktır.İspanya'dan dönen kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao ise uzun süredir maça çıkmadığı için deneyimli teknik adam Fatih Terim eksiği olmayan genç oyuncu Mostafa Mohamed'e şans verecek.


sporhaberleri - gündem