GALATASARAY - BB ERZURUMSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

 27 Şubat 2021 tarihi ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek olan iki ekip bu akşam 19:00'da Beinsports 1 HD'de naklen yayınlanacak maçta kozlarını paylaşacaklar.

Galatasaray 7/7 yaparak ilerliyor ve 54 puan ile zirvedeler.Şampiyonluk yolunda hata yapmadan ilerlemek isteyen Fatih Terim ve ekibi bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor.Galatasaray'ın en önemli silahlarından Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao sakatlıktan döndü ve bu maçta süre alabilirler.


BB Erzurumspor ise son 5 maçta 1 mağlubiyet(2B 2G) alarak küme düşme potasından 1 puan farkla sıyrıldı ama halen tehlikeli bir konumda olmasından dolayı Galatasaray maçından 3 puan almak için mücadele verecek.

Galatasaray - Erzurumspor muhtemel 11'ler:


Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Etebo, Gedson, Arda, Emre Kılınç, Onyekuru, Mohamed


BB Erzurumspor: Göktuğ, Schwechlen, Da Costa, Teikeu, Murat Uçar, Omolo, Novikovas, Rashani, Cenk, Aatif, Gomes



Galatasaray'da eksiklikler var 


Galatasaray'da sakatlığı bulunan Marcelo Saracchi ve Emre Taşdemir bu maçta görev alamayacakken , TFF tarafından 3 maç ceza alan Oğulcan Çağlayan bu maçta süre alamayacak.


Erzurumspor'da eksiklikler var


Konuk ekip Erzurumspor'da 4 futbolcu Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Kaleci Szumski kırmızı, orta saha oyuncusu Boumal da sarı kart cezalısı. Takımda ayrıca Obertan ve Oltan'ın sakatlıkları devam ediyor.


Galatasaray'da Christian Luyindama ve Younes Belhanda kart görmeleri durumunda gelecek maç cezalı olacaklar.


sporhaberleri