Gedson Fernandes 1 yıl daha Galatasaray'da

  Galatasaray'a devre arası katılan genç yıldızın durumu kritikti kalacak mı? gidecek mi? soruları gündemdeydi alınan haber Galatasaraylıları sevindirdi.


Edinilen bilgilere göre 22 yaşındaki yıldız oyuncu önümüzdeki sezonda Galatasaray'da forma terletecek.Galatasaray'a katıldığından beri performansı hep göz önünde ve gündemde olan oyuncu taraflı tarafsız pek çok futbol sever tarafından beğenilmişti.

Gedson Fernandes , 1 yıl daha Galatasaray'da


Galatasaraylı taraftarların istediği Gedson Fernandes'den iyi haber


sporhaberleri


Elde ettiğimiz bilgilere göre Benfica Sportif Direktörü Rui Costa , Gedson Fernandes'in bu yaz transfer döneminde herhangi bir takım tarafından yüksek bonservis ile transfer edilmemesi durumunda tekrardan Galatasaray'a kiralanacağı bildirildi.


Bilindiği gibi geçmiş dönemlerde 'Golden Boy' ödüllerine aday gösterilen bunun yanı sıra Portekiz Milli Takımı'nda forma giyen ve bir anda popüler hâle gelen Gedson'un bonservisi 120 milyon euro olarak belirlenmişti lâkin Tottenham'a transferi sonrası forma bulamamasından sonra piyasa değeri düşüş yaşamış ve Benfica istediği fiyatlara satamamıştı.Galatasaray'a katılmasıyla beraber tekrardan forma şansı yakalayan genç yıldız iyi performans sergileyerek başka takımlarında radarına girdi lâkin Benfica istediği fiyatta satamazsa tekrardan Galatasaray'da kalacak.


Opsiyonlu olarak kiralanabilir


Muhtemel şekilde satışı gerçekleşmez ise Gedson Fernandes , Galatasaray'da forma giymeye devam edecek.Sarı-Kırmızılı ekip genç yıldızdan memnun olduğu gibi Fernandes'de Galatasaray'da mutlu ve memnun.Olası bir Benfica , Galatasaray anlaşmasında Galatasaray , Gedson Fernandes için opsiyon koydurabilir.