Ramazan'da vakit geçirecek ve eğlendirecek 3 oyun

 Selamlar herkese bu makalemizde Ramazan'da vakit geçmiyor , nasıl vakit geçiririm ? diyenler için ufak bir sürpiz derledik.

Ramazan'da vakit geçirecek ve eğlendirecek 3 oyun


Bu makalemizde sizlere Ramazan ayında ister iftarı ister sahuru beklerken oynayabileceğiniz 3 eğlenceli oyunu derledik.


1- Valorant



Arkadaşlarınızla da girebileceğiniz online savaş oyunudur.Oyun içerisinde birbirinden farklı onlarca karakter ve özellik yer almakta ve farklı oyun modlarına da sahiplik eden bu oyun son zamanların en popüler oyunlarından birisi olmayı başardı.Oyunu ücretsiz bir şekilde orijinal sitesinden indirebilir ve ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz.



2- Euro Truck Simulator 2



İster arkadaşlarınız ile isterseniz tek başınıza offline bir şekilde takılabileceğiniz bir TIR simülasyonu bu oyunu Steam üzerinden edinebilirsiniz.Oyunda çeşit çeşit tırlar yer alırken isterseniz hazır modlar kullanarak araba , karavan ve farklı tır çeşitleri de kullanabilirsiniz.


Ayrıca oyun içerisinde İstanbul , Edirne ve Tekirdağ gibi illerimizde mevcut oralarıda gezebilir , tır sürebilirsiniz.


Oyunu ücretsiz edinebilmenin yolları olsa da ben size yasal olan yolu tavsiye ederim.

oyunhaberleri

3- PES 2021 



Online ve offline oynanan bir çeşit futbol oyunudur.Bilmeyen yoktur zaten ama açıklamak istedim oyun içerisinde 'hemen hemen' her lig ve takım mevcut isterseniz oyunu steam'den belirli ücret karşılığında indirerek hem online hem offline oynayabilirsiniz veyahut ücretsiz bir şekilde PES 2021 Lite edinebilir sadece online mod oynayabilirsiniz.


Oyun içerisinde offline olarak 'ana lig' yani menajerlik modu mevcutken yanı sıra 'oyuncu kariyeri'de mevcut oyuncu kariyerinde istediğiniz oyuncuyu veya yeni oyuncu oluşturarak o oyuncunun kariyerini belirleyebilirsiniz.



Bu makalemizde sizleri eğlendirebilecek oyunlardan bahsettik , umarım beğenmişsinizdir umarım işinize yarar sağlıcakla kalın.