Trabzonspor , Bruno Peres ile prensipte anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor gelecek sezon için kadro planlamasını erken yaptı ve harekete geçti.

Trabzonspor , Bruno Peres ile prensipte anlaştı


Trabzonspor listenin başına İtalya'da Roma forması giyen Brezilyalı sağ bek oyuncusu Bruno Peres'i yazdı ve harekete geçti.Bordo - Mavili ekip31 yaşındaki sağ beki kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf etti.


Karadeniz ekibi Brezilyalı oyuncuyu gelecek sezon kadrosuna katacak.Roma'da forma giyen sağ bek bu sezon Serie A , Avrupa Ligi ve  İtalya kupası olmak üzere 36 maçta görev aldı 2 gol 4 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Trabzonspor , Bruno Peres ile prensipte anlaştı



Bruno Peres'li Roma Avrupa Ligi'nde yarı finale çıktı


Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği ve prensipte anlaştığı Bruno Peres , güncel takımı Roma ile Avrupa Ligi'nde mücadele veriyor bu mücadele kapsamında 11 maçta görev aldı , 1 gol 2 asist yaparak takımına katkı sağladı ve Avrupa arenasında yarı finale çıkmasında pay sahibi olmayı başardı.


31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Brezilya'nın São Paulo bölgesinde doğdu.Kariyerine Brezilya ekiplerinden GO Audax ile başlayan yıldız oyuncu kariyeri boyunca 275 maçta görev aldı ve 18 gol 26 asist ile kariyerine devam ediyor.


Yıldız oyuncunun bu yıl sonu sözleşmesi bitiyor ve Trabzonspor prensipte anlaştığı oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak.


sporhaberleri