Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'dan Sedat Peker'e suç duyurusu

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım, organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.



Erkan Yıldırım neden suç duyurusunda bulundu?

Sedat Peker geçtiğimiz günlerde yayımladığı videoda çarpıcı iddialara yer vermişti. Bunlardan bir tanesi de AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ı ilgilendiriyordu.


Sedat Peker , "Yeni güzergahı kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım.Ocak ayında ve Şubat ayında gidip 4 gün orada kaldı." diyerek Binali Yıldırım'ın oğlu hakkında çarpıcı iddialara yer verilmişti.


Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında Venezuela'ya gittiği bilgisini veren Sedat Peker'i bu iddiasını destekleyen bir fotoğrafta basında gündeme geldi.

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'dan Sedat Peker'e suç duyurusu


Üstte paylaşılan fotoğrafta sağdan üçüncü kişi Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım olduğu tespit edildi. Öyle ki bu fotoğraf Aralık 2020'de Türkiye - Venezuela Parlementolar Arası Dostluk Grubu bu ülkeyi ziyaret etmiş. Fotoğrafta bulunan Erkan Yıldırım resmi sıfatı olmadığı halde oraya gitmesi de iddiaların daha çok gündeme gelmesini sağladı.


AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım bu konuda sarf edilen iddialar hakkında suç örgütü lideri Sedat Peker için suç duyurusunda bulundu.