Olaylı maçta kazanan Lyon oldu | Monaco 2-3 Lyon

Ligue 1'in 35. haftasında Monaco evinde Lyon'u konuk etti.Şampiyonluk yarışında olan iki ekibin oynadığı maçı Lyon kazandı ve Monaco'nun galibiyet serisine son verdi.3. sırada yer alan Monaco eğer bu maçı kazansaydı lider Lille ile arasındaki fark 2 puan ile kalacakken , Lyon araya girdi ve maçı kazanarak aradaki puan farkının 5'e yükselmesine sebep oldu.


sporhaberleri gündem

Maçta Monaco'nun gollerini Kevin Volland 25'te kaydetti daha sonrasında dakika 86'da penaltıdan golü bulan Ben Yedder , Ligue 1'deki 100. golünü kaydetti. Lyon'da ise golleri 57'de Depay kaydederken , ikinci golü dakika 77'de eski Beşiktaşlı Marcelo attı.88'de oyuna dahil olan Cherki , 89'da golünü attı ve galibiyeti getiren golü de atmış oldu.

Dakika 70'de Caqueret'in kırmızı kart görmesiyle beraber 10 kişi kalan Lyon , 70'den sonra 2 gol attı ve öne geçti.Monaco'nun 5 maçlık galibiyet serisine son veren Lyon , puanını 70'e yükseltti.Maçın son anlarında skandal bir olay yaşandı ve oyuncular yumruk yumruğa kavgaya tutuştu ve maç sonunda 4 kırmızı kart çıktı.

Monaco'da maç sonunda kırmızı kartları Pellegri ve Geubbels görürken , Lyon'da ise Sciglio ve Guedes gördü.

Maç sonundaki skandal görüntüler ;