Sedat Peker'den sert iddialar! Sedat Peker: Binali Yıldırım'ın oğlu yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya gitti!

 


Sedat Peker , YouTube kanalından açıklamalar yapmaya devam ediyor.Son olarak 7'inci açıklama videosunu yayımlayan Peker'in videoda yaptığı bazı açıklamalar:

Sedat Peker:" AA muhabirine ağabeyi FETÖ'cü diye çamur attınız.Yahu adamın soru sorduğu bakanın ağabeyi FETÖ'den içeride yatıyor."


Sedat Peker: "Mekanı değiştirdiğimizi farketmişsinizdir.Türkiye'den kalabalık misafirlerimiz geldi, o nedenle değiştirdik."


Sedat Peker: "Süleyman Soylu, uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuş.İnsanlara 'Bunlar  yeni bir teşkilat kurdu' diyorsun.Doğrudur o şahısla fotoğrafım var fakat bu adam uyuşturucu taciri ise neden cezaevinde değil?


Sedat Peker: "Yeni güzergahı kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım.Ocak ayında ve Şubat ayında gidip 4 gün orada kaldı.


Sedat Peker: "Uğur Mumcu bence şehittir.Neden Öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın.Hep terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur ve silah ticareti.Şehit olduğunda yanına ilk gelen kim Mehmet Ağar.Katil hep ilk gelir"


Sedat Peker arkasında bulunan tahtadaki yazıları göstererek: "Beni bunları açıklamak zorunda bırakma eğer açıklarsam devlet uluslararası hukuk önünde suçlu duruma düşer bu yüzden uluslararası hukuku okuyorum ki devlete sıkıntı çıkartmayayım"


Sedat Peker: "Sana sözüm olsun... Devletin o şerefli makamından ayrıldığında bir gün yüzleşeceğiz, bu dünya böyle sürmez.Senin boynuna köpek tasması takıp sokaklarda gezdireceğim.


diyerek sert ve önemli iddialarda bulunan Sedat Peker bu açıklamalarını YouTube üzerinden yayınladı.


İçerisinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve pek çok siyasetçiyi alakadar eden iddialarda bulundu.