Süper Lig'de düğüm bu akşam çözülüyor... Süper Lig şampiyonu olacak takım bu akşam belirlenecek

Süper Lig'de bu akşam son maçlar oynanacak ve 2020-2021 sezonu şampiyonu bu akşam belli olacak.Süper Lig'de geçtiğimiz günlerde pek çok takım küme düşmeyi garantilemiş onlar şöyle; BB Erzurumspor , Ankaragücü ve Denizlispor.


Beşiktaş , Fenerbahçe , Galatasaray ve Trabzonspor'un maçları bugün saat 20.30'da beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Diğer takımların maçları saat 18:00'da başlayacak ve yine beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.




Gençlerbirliği'nin halen daha küme düşmeme şansı bulunmaktadır.


Süper Lig'de son oynadığı maçı kaybeden Fenerbahçe'nin halen şampiyonluk şansı devam ediyor öyle ki sarı lacivertli ekip şampiyon olması için son maçı kazanıp , Beşiktaş ile Galatasaray'ın kaybetmesini bekleyecek.


Beşiktaş ise maçı kazanıp , Galatasaray ile averaj farkını korursa veya Galatasaray puan kaybederse şampiyon olacak.


Galatasaray ise Beşiktaş ile arasındaki 2 averaj farkını kapatmak için son maçta +3 gol atmalı tabi ki Beşiktaş puan kaybetmez ise durum böyle olacak.Eğer Beşiktaş puan kaybeder , Galatasaray kazanırsa Galatasaray şampiyon olur lakin Beşiktaş , Göztepe'yi 1 farkla yenerse Galatasaray şampiyon olmak için 4 gol atmak zorunda.


Beşiktaş  kaç farkla maçı kazanırsa Galatasaray , Beşiktaş'ın averajından 3 fazla atmalı aksi takdirde Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edecektir.


Olası bir averaj eşitliğinde ligde en çok atan takıma bakılıp öyle şampiyon belirlenecek ve Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş 87 golle en çok gol atan takım konumunda. Galatasaray ise 77 golle ligde en çok gol atan ikinci takım konumunda.


sporhaberleri