Takımı küme düşen Mbaye Diagne'ye İngiltere'den 2 talip !

Takımı West Bromwich Albion'un küme düşmesi ile birlikte Diagne'nin satın alma opsiyonunun kullanılmaması gündemde lakin Diagne'ye İngiltere'den pek çok talip olduğu ortaya çıktı.


West Bromwich Albion'da forma giyen Diagne devre arası katıldığı takımında hiç forma kaçırmadan geldiği günden itibaren tüm maçlarda görev aldı ve iyi bir performans sergileyerek beğeni toplamıştı.

Takımı küme düşen Mbaye Diagne'ye İngiltere'den 2 talip !


Crystal Palace ve Brighton & Hove Albion ,  Diagne'ye talip!


İngiltere'de gösterdiği performans ile Premier Lig'in orta sıra takımlarının dikkatini çeken Diagne'ye iki talip var.İngiltere basını ve ünlü futbol sitesinde verilen oranlar ile birlikte Diagne'nin İngiltere'de kalması mümkün.


Takımı West Bromwich Albion'un küme düşmesiyle birlikte satın alma opsiyonu kullanılmaması beklenen Diagne için iki kulüp için teklif var.Galatasaray bu iki kulüpten 6-8 milyon euro arasında bonservis beklentisi mevcut.


Diagne , İngiltere'de mutlu olmasının yanı sıra performansı da yükselişe geçti.Galatasaray için hiç bir zaman transfer/maaş gibi konularda sıkınt çıkartmayan Mbaye Diagne , olağan bir Galatasaray'ın transfer kabulünde İngiltere'de kalmaya devam edecek.


sporhaberleri