CHP’li Öztrak: Ya Meclis Başkanı ya da İçişleri Bakanı istifa edecek

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ilk olarak İçişleri Bakanı Soylu'nun gündeme getirdiği 'Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçinin açıklanmasının Sedat Peker'e bırakılmasının bir rezalet olduğunu ifade ederek, "Yapılacak iş bellidir. Ya Meclis Başkanı'na cevap vermeyen atama bakan istifa edecek, ya da atama bakanın cevap vermediği Meclis Başkanı istifa edecektir" dedi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, 'Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçinin açıklanmasının suç örgütü liderine bırakılmasının bir rezalet olduğunu ifade ederek, ya Meclis Başkanı ya da İçişleri Bakanı'nın istifa etmesi gerektirdiğini söyledi.

Faik Öztrak'ın konuşmalarından bazıları:

-Demokrasilerde raconu millet keser, Erdoğan bunu unutmuş. Şu rezalete bakın, soluğunu kesmiş, suç örgütü elebaşı 10 bin dolar maaşa bağladığı siyasetçiyi açıklayacak diye pazar günü saat 7:30'u bekliyor.

-Aslında bir siyasetçinin mafyadan 10 bin dolar maaş aldığını ilk kez İçişleri Bakanı açıkladı. Ama kimin maaşı aldığını açıklamadı. Görevini yapmadı. Bu ismi savcılara bildirmeyerek ceza kanuna göre suç işledi.