Jose Sosa'dan Trabzonspor'a haber: Hata yapmışım, beni geri alın

Fenerbahçe'nin yolları ayırmak istediği Jose Sosa'nın eski kulübü Trabzonspor'a haber gönderdiği iddia edildi. Tecrübeli yıldız oyuncu, "Hata yapmışım, beni geri alın" diye mesaj yolladığı kaydedildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ise 1.2 milyon euro ücrete oynaması halinde Sosa'yı tekrardan kadroya katacağı belirtildi.



Süper Lig öncesi ekipler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalar sürdürüyor. Takımların kadrosuna katacağı isimlerin yanı sıra yolların ayrılacağı isimler de büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de istenen performansı veremeyen Sosa'nın da geleceği tam bir muamma. Trabzon basının da yer alan haberde yıldız oyuncu Sosa'nın eski kulübüne mesaj yolladığı iddia edildi.


FENERBAHÇE İNDİRİM İSTEDİ

Fenerbahçe'de 3 milyon euro yıllık ücretine rağmen bekleneni veremeyen isimlerden biri olan Jose Sosa ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen yöneticiler, ücretinde indirim talep etmişti. Sosa ise buna kaçamak cevap verdi.

İDDİA YEREL BASINDA YER ALDI

Fenerbahçe'de geleceği netlik kazanmayan ve yeni teknik direktörün gelmesi halinde yolların ayrılması muhtemel olan Arjantinli futbolcu Jose Sosa ile ilgili Trabzon yerel basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

TRABZONSPOR'A HABER YOLLADI

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Ali Koç'un Sivasspor maçındaki oyunu yüzünden üzerini çizdiği Arjantinli yıldız oyuncu Trabzonspor'a haber yolladı. "Hata yapmışım. Beni geri alın" dedi. Ağaoğlu ise limitleri bahsederek, 1.5 milyon euronun üst limit olduğunu ifade etti. Ağaoğlu , oyuncuya 1.2 milyon euroya Trabzonspor'da oynamak istiyorsa görüşebileceklerini söyledi.