Galatasaray Victor Nelsson'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı



Süper Lig'de transfer sezonuna damga vurarak giriş yapan Galatasaray , son olarak da kadrosuna stoper katmak isteyen sarı-kırmızılılar radarına bu kez Danimarkalı oyuncu Victor Nelsson'u aldı. Kopenhag'da forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncu 3.5 milyon euro piyasa değerine sahip.




1.85 metre uzunluğundaki Victor kariyeri boyunca 187 maça çıktı 3 gol atıp 3'te asist yaparak takımına katkı verdi. Çıkmış olduğu 187 maçta 37 sarı kart 1'i direkt olmak üzere 2 kırmızı kart gördü.

Sağ stoper bölgesinde oynayan oyuncu sağ ayaklı ve Kopenhag ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor. Stoper bölgesinde her ne kadar sağ tarafta oynasa da hem sol stoper hem de ön libero olarak forma giyebilen oyuncu Nordsjaelland alt yapısından yetişip A takıma kadar yükseldikten sonra 5 Temmuz 2019 tarihinde Nordsjaelland'dan Kopenhag'a 3.600.000 euro karşılığında transfer oldu.


Galatasaray'ın bu transferi 5-6 milyon euro ödeyerek çözmesi bekleniyor. Bu sezon Uefa Konferans Ligi'nde çıktığı bir maçta bir asist yaparak takımına katkı verdi.