Beşiktaş , David Okereke'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı | Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberleri



Transfer sezonuna yaptığı 4 transfer ve 2 ayrılık ile devam eden siyah beyazlılar forvetteki eksikliğini gidermek adına çalışmalara başladı. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi faktöründen ötürü tecrübeli forvet aransa da diğer bölgelerdeki tecrübelerden dolayı genç isimlere de yönelmek isteyen Beşiktaş transfer komitesi son olarak kancayı David Okereke'ye taktı.



Diego Costa, Luuk De Jong gibi tecrübeli isimler ile ilgilenen Beşiktaş bu isimlerin yanı sıra genç isim olan David Okereke'yi gündemine aldı.

Okereke, Nijerya asıllı ve Belçika'nın köklü takımlarından Club Brugge'da forma giymektedir. 182 cm uzunluğundaki oyuncu 2.80 milyon euro piyasa değerine sahip. 2019'da Spezia forması ile yakaladığı çıkış sayesinde 8.16 milyon euro karşılığında Club Brugge transfer olan oyuncu ilk geldiği dönem performansını yüksek tutsa da daha sonra Brugge forması ile düşüşe geçti. 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin bitimine 2 yıl var.



Nijeryalı santrafor, forvetin ileri ucunun yanı sıra sağ ve sol kısımlarda da forma giyebilmektedir. Kariyerinde 169 maça çıkan oyuncu görev aldığı maçlarda 39 gol 20 asist yaparak takımına katkı verdi.

Oyuncunun son zamanındaki düşüşü ve sözleşmesinin bitimine iki yıl kalması Beşiktaş'ın elini güçlendiren faktörler. Beşiktaş'ın bu transferi ucuz bir şekilde kapatması bekleniyor. Kadrosunda güncel olarak 5 santraforu bulunan Club Brugge'nin ise bu transferde zorluk çıkartmaması bekleniliyor.