Alexandru Cicildau'nun testi negatif çıktı! Trabzonspor maçında oynayabilecek!





Galatasaray'ın bu yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı Rumen oyuncu Eylül ayındaki Milli Takım arasında ülkesine giderek, milli maçlarda görev aldı. Milli maçlarda başarılı performans sergileyen Alexandru Cicildau için geçtiğimiz günlerde hem Galatasaray'a hem oyuncuya kötü haberler gelmişti. Alexandru Cicildau'nun Milli Takım'dan yakın arkadaşı olan lanis Hagi'nin Covid-19 testi pozitif çıkmasının ardından Cicildau için de korona virüs testi pozitif mi? iddiaları yer aldı. Galatasaray ve oyuncuya sevindiren haber bugün geldi.


Ianis Hagi'nin testinin pozitif çıktığı gün aynı masada bulunan Alexandru Cicildau'nun da testinin pozitif çıkması gündemdeydi lakin 24 yaşındaki Rumen oyuncunun Kuzey Makedonya maçı öncesinde yapılan PCR testi negatif çıktı. Galatasaraylı orta saha oyuncusu Kuzey Makedonya maçında görev alabilecek


CİCİLDAU'NUN TESTİ POZİTİF Mİ?

Galatsaray'ın orta saha oyuncusu, Rumen oyuncu Alexandru Cicildau'nun bugün Milli Takım'da karşı karşıya geleceği Kuzey Makedonya maçı öncesinde yapılan korona virüs testleri sonucunda oyuncunun testi negatif çıktı ve hem milli maçta hem de Trabzonspor deplasmanın da forma giyebilecek.