Galatasaray'dan Philippe Coutinho kararı!



Türkiye'de transfer sezonunun kritik 48 saatine girilmişken, basında yeni yeni isimler gündeme düşmeye devam ediyor. Bugün ise basında Galatasaray'ın Barcelona'nın yıldız ismi Philippe Coutinho'ya ilgisi olduğu haberleri yer aldı. 

Elde edindiğimiz bilgilere göre, Galatasaray 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız oyuncu kadrosunu katmak istemiyor. Oyuncunun maliyeti göz önüne serildiğinde ve 10 numara mevkiisinin öncelik dışı olmasından ötürü transferi veto edildi. Sarı - Kırmızılı yönetim ayrıca oyuncuyu UEFA listesine de bildiremeyecekleri için sadece Süper Lig için bu denli masraflı bir oyuncuyu kadrosuna katmak istemiyor.

Galatasaray transfer sezonunun kritik 48 saatlik sürecinde kadrosuna yerli kaleci ve bir 6 numara katmayı planlıyor. Galatasaray'ın transfer listesinde şu anda herhangi bir 10 numara yer almıyor. Transfer sezonunda her ne kadar da her şey bir anda gelişse de Galatasaray'a bir on numara transfer son sıralarda yer alıyor.

Galatasaray, yıldız oyuncu Philippe Coutinho'nun yüklü maaşı ve Barcelona'nın olası bir kiralama bedeli talep etmesi işleri zorlaştıracağı için oyuncuya ilişkin ilgisi bulunmamaktadır.