Son dakika... Galatasaray ve Santos, Robson Reis için anlaşmaya vardı

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Her ne kadar UEFA Listesi kapanmış olsa da lig ve gelecek adına transfer çalışmaları devam ediyor. Son olarak kadrosuna Bafetimbi Gomis, Inaki Pena , Erick Pulgar ve Semih Kaya'yı katan Aslan, yörüngeyi bu sefer Santos'a çevirdi.




Santos'ta forma giyen Robson Reis için Galatasaray iddiaları hızla büyüdü. Avrupa'da transfer dönemi bitmiş olsa da , Türkiye'deki transfer süreci 8 Şubat'a kadar devam edecek. Galatasaray olası bir Marcao, Nelsson satışına alternatif olarak Santos'tan Reis'i gözüne kestirdi.

Galatasaray, Santos'ta forma giyen Robson Reis'i kadrosuna katmak istiyor. Ancak Galatasaray'da yabancı kontenjanında doluluk mevcut. Muhtemel şekilde Robson Reis'i kadrosuna kattığı halde sezon sonuna kadar herhangi bir klübe kiralık gönderecek veyahut şuanki kadroda bulunan yabancı oyunculardan Diagne ve Babel ile görüşme gerçekleştirilip, kontenjanda boşluk açmak için çabalayacaklar.


Brezilya'dan UOL Esporte'nin iddiasına göre Galatasaray, Robson Reis için kulübü Santos'a 1.5 milyon dolarlık resmi teklifte bulundu. UOL Esporte'nin dün akşam gündeme getirdiği iddianın ardından bu kez Transfers24hr'ın haberine göre iki kulüp Robson Reis'in transferi için anlaşma sağladı.

Habere göre Santos kulübü Galatasaray'dan gelen 1.5 milyon dolarlık teklifi kabul etti. Transfers24hr'da yer alan iddiaya göre iki kulüp resmi evrakları imzaladı.

Galatasaray yabancı kontenjanında yer açamaz ise Robson Reis için anlaşıp gelecek sezon kadroya katabilir.