İngiltere'nin dev takımı Arsenal, Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine ekledi

Galatasaray'ın son yıllarda uçuşa geçen yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na flaş teklif gelebilir. Pek çok takımı peşine takan Galatasaraylı yıldız son olarak Arsenal'in de listesine girmeyi başardı. Arsenal'in, Muhammed Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon sterlin bandında teklif yapması bekleniyor.




İngiltere Premier Ligi'nde 5. sırada bulunan Arsenal, gelecek sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Son olarak listesine ülkemizden Kerem Aktürkoğlu'nu da ekleyen İngiltere ekibinin Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor.

2020 yaz transfer sezonunda 3. Lig'den Galatasaray'a gelerek, âdeta uçuşa geçen Kerem Aktürkoğlu şu sıralar Arsenal'in transfer listesine girmeyi başardı.

Bu sezon Kerem Aktürkoğlu, ligde 31 maça çıkıp, 8 gol 6 asist yaptı. Avrupa Ligi'nde de boy gösteren Aktürkoğlu, elemeler dahil olmak üzere 12 maçta 3 gol 4 asist yaparak kendisini gösterdi. Toplamda 11 gol 10 asist ile bu sezonu oldukça verimli geçirdiği söylenebilir.

Bu sezon 46 maçta görev alması ve dünya da bu konuda derece yapanlar arasında olması da diğer kulüplerin dikkatini oldukça fazla çekti.

İngiltere ekibi Arsenal'in önümüzdeki transfer döneminde Kerem için 20 milyon £ (sterlin) değerinde teklif yapması bekleniyor.