Otobüsteki kadının fotoğrafını çeken tacizci yolcular tarafından yakalandı




İstanbul'da bir otobüs içerisindeki kadının fotoğrafını çeken şüpheli gözaltına alındı. Hakkında "Özel Hayatın Gizliliği İhlal" suçundan işlem başlatılan kişinin görüntüler de "Kaçmam ben. Mühendisim, 2 çocuk babasıyım, özür dilerim" diyerek kendisini savunmaya çalıştığı görüldü.

Kadıköy-Ataşehir istikametinde ilerleyen bir İETT otobüsünde sabah 07.00 sıralarında bir kişi, kadın yolcunun gizlice fotoğrafını çekti. Fotoğraf çektiğini fark eden yolcular duruma müdahale de bulundu.

Yolculardan birisi fotoğraf çeken kişiyi yakalarken, başka bir yolcu da o anları kameraya kaydetti. Şüphelinin telefonunu kontrol eden bir yolcu, genç kadının fotoğrafının çekildiğini görünce durumu polise bildirdi. Otobüsteki şüpheli gözaltına alındı.





SOSYAL MEDYA DA GÜNDEM OLDU

Yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, otobüste yaşanan olay başka bir kişi tarafından kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan o görüntü, kısa sürede gündem oldu. Görüntülerde şüphelinin başka bir yolcu tarafından yaklandığı görülüyor. Başka bir kişinin kaydettiği görüntülerde şüphelinin telefonunda, genç kızın fotoğrafının bulunduğu görülüyor.

"BEN KAÇMAM MÜHENDİSİM"

Fotoğrafının çekilmesi üzerine genç kızın sinir krizi geçirdiği anlar da yine görüntülere yansıyor.  Tacizle suçlanan şahıs ise “Kaçmam ben. Mühendisim, 2 çocuk babasıyım, özür dilerim” diyerek kendini savundu.

Yakalanan 45 yaşındaki şüpheli emniyete götürülürken, hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan işlem yapıldığı belirtildi.