Okan Buruk: Uğurcan oynamadı diye sevinebiliyorsunuz ama…

Galatasaray'ın teknik adamı Okan Buruk, 0-0 eşitlikle sonuçlanan Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, bordo-mavili takımın genç kalecisi Taha Tepe hakkında konuşurken; transfer için de yorumda bulundu.




Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor  ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.


Buruk galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederken, oyunlarını geliştireceklerini belirtti. Okan Buruk’un ayrıca Uğurcan Çakır sözleri de dikkat çekti.

"DAHA ÇOK ATARAK DEVAM EDECEĞİZ"

"Yorumlarsak, kaçırılan 2 puan olarak yorumlayacağım. Üstün olan taraftık. Trabzonspor’a karşı net pozisyonları yakaladık ve bu yüzden berabere kaldık. Topu içeri sokamadık. Kaçırdığımız 2 puan için üzgünüz. Oyun bizi mutlu etti. Dominant oyun oynadık. Bu oyunu geliştireceğiz. Sakatlıkları olanlar da dönecek. Transferler de olabilir. Yeni oluşan takım için oyun kendini gösterdi. Bundan sonra daha çok pozisyona girip, daha çok atarak devam edeceğiz."

UĞURCAN’IN YERİNE TAHA’NIN OYNAMASI

"Bitiricilik sorunundan bahsedebiliriz. Ancak genç kaleci (Muhammet Taha Tepe) de net kurtardı. Uğurcan oynamadı diye sevinebiliyorsunuz ama Uğurcan’ın belki de çıkaramayacağı topları çıkardı."

TRANSFER SÖZLERİ

"Avrupa için son günler transferde. Gidecek oyunculara takım bulmak önemli. Sonrasında 8 Eylül’e kadar vakit var. Kadromuzu güçlü hale getirmek istiyoruz. En az 3 transfer için büyük çaba veriyoruz. Sürekli oyuncu izliyoruz. Transfer dönemi bittikten sonra ben de rahatlayacağım. Daha iyi takıma odaklanacağım. Takviye istiyoruz, ne kadar güçlü olursak… Taraftarın beklentisine hizmet etmek istiyoruz"