Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş Ülkü Ocaklarına küfretti ve "Haddini bil" cevabı geldi

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, İYİ Parti'nin kardeşi Ayyüce Türkeş'i Adana'dan aday göstermesiyle beraber ihanetle suçlanmasının ardından sert sözlerle karşılık vermişti. Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Ülküdaşlarımıza hakaret edecek kadar aşağılıksın, haddini bil" diyerek Türkeş'e yanıt verdi. 


Adana Ülkü Ocakları'nın, İYİ Parti'den Adana Büyük Şehir Başkanlığına aday olan Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçladığı pankartlar gündem olmuştu.

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş X üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Türkeş bu paylaşımıyla, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın ile  MHP (AR-GE) Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'i hedef aldı.

Türkeş'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde;

"Alparslan Türkeş'in evladı olduklarını iddia ederek Türkeş'in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş'i görmemiş olanlar! Sizlerin Türkeş'in evladı olması imkansız, zira Türkeş o.... çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan'ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz Ulvi'ye!"