Barış Kılıç, 'Gamze Özçelik'e tecavüz görüntüleri çekti' iddiasına şikayette bulunmuştu: Savcılık takipsizlik kararı verdi

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i oyuncu Barış Kılıç, sosyal medyada Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair yapılan paylaşımlarla ilgili mahkemeye başvurmuştu. Ancak Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan iddialar sebebiyle şikayetçi olmuştu. Ancak yapılan soruşturmada suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Kılıç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım" ifadelerine yer vermişti.

Oyuncu Barış Kılıç'ın avukatı tarafından yapılan şikayet dilekçesinde, Kılıç'ın sadece bir senam ve dizi oyuncusu olduğu ve geçmişteki bir dava ile ilgili olarak gündeme gelmesinin ardından bu tür iddiaların ortaya atıldığı belirtildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı soruşturma sonucunda, sosyal medya kullanıcılarının yaptığı yorumların suç unsuru taşımadığı ve medyada yer alan haberlere dayanılarak yapılan yorumların kovuşturulamayacağına karar verildi.