Trendyol Süper Lig'de 28. hafta tamamlandı işte puan durumu

Trendyol Süper Lig'in 28. haftası dün gece oynanan Alanyaspor - Trabzonspor maçının ardından tamamlandı. Maçı 3-1'lik skorla kazanan Alanyaspor kendisine 13. sırada yer bulurken, Trabzonspor ise 46 puan ile 3. sırada yer aldı.


28. haftada oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde Lider Galatasaray galip gelirken, Beşiktaş ise 46 puan ile averaj farkıyla Trabzonspor'un arkasında yer alıyor.

Galatasaray 75 puan ile ligde lider ilerlerken hemen arkasında Fenerbahçe 73 puan ile takip halinde. Şampiyonluğun bu iki takım arasında rekabet halinde geçmesi şampiyonun kim olacağı merakı uyandırıyor. 

Kümede kalma hattında ise büyük bir çekişme söz konusu öyle ki Konyaspor 31 puan ile 14. sırada yer alıyorken, Ankaragücü ise 30 puan ile 15. sırada kendisine yer buldu. Hemen arkasında ise 29 Puan ve 0 averaj ile Fatih Karagümrük yer alıyor aynı puanda olan Hatayspor ise -7 averaj ile 17. sırada ve küme düşme hattında yer buluyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, -10 averaj ve 28 puan ile 18. sırada yer alırken, hemen arkasında Pendikspor 26 puanla, İstanbulspor ise 13 puanla ligin son sırasında yer alıyor.