İnstagram'da gizli profil görüntülemek mümkün mü? Postegro Nedir? Postegro 1.43 version

 Selamlar herkese , bu makalemizde sizlere son zamanlarda herkes tarafından aranan ve bir çoğunun sonuca ulaşamadığı konuya değineceğiz.


Bu konuda herkesin merak ettiği İnstagram'da gizli profilleri görüntülemek mümkün mü? ya da görüntülediğimiz kişi bizi görebilir mi? gibi sorular meydana gelmekte.Bu konuya hem açıklık getireceğiz hem de nasıl ve ne şekilde yapabilirsiniz onu göstereceğim.


Öncelikle tanıtmış olacağımız 'Postegro' uygulaması nedir? nasıl çalışır? ne işe yarar ondan bahsedelim.Postegro uygulaması instagram'da bulunan gizli profilleri görüntülemenizi sağlar.Peki bu sistem nasıl çalışır ona gelelim havuz sistemi mevcuttur yani merak ettiğiniz profili takip eden birisi postegro kullanabiliyorsa o profili görebilirsiniz.Örneğin Mehmet kişisi Ali'yi merak ediyor.Ali'nin profilini görüntülemesi için Ali'yi takip eden birisinin Postegro kullanması gerek.Şimdi soracaksınız o zaman ne işimize yarar diye uygulamayı hem dünyada hem Türkiye'de fazlaca kişi kullanmakta ve profiline giremeyeceğiniz çok az kişi vardır bu nedenle İnstagram'da bulunan hemen hemen her hesabı görüntüleyebilirsiniz.


Postegro'nun ücretli üyelikleri de olduğundan , ücretsiz hesaplar günde sınırlı bir gizli profil görüntülemesine tabii tutuluyor.Bu ücretli paketler ile hem sınırsız profil görüntüleyebiliyorsunuz yanı sıra ekstra paketler ile sizleri görüntüleyen kişileri görebiliyorsunuz.


Yukarıda da bahsettiğim gibi havuz sistemi ile çalıştığı için hesabınızı uygulamaya girmek zorundasınız bu yüzden hesap güvenliğiniz için Postegro uygulamasını kullandıktan sonra hesap şifrenizi değiştirmelisiniz.


teknoloji haberleri