BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER

 Beşiktaş - Konyaspor maçı muhtemel 11 sizlerle



Beşiktaş'ta 4 eksik var

Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz ve Bernard Mensah cezaları nedeniyle bu akşamki karşılaşmada görev alamayacak. Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Dorukhan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maçla cezalandırılmıştı. Tahkim dün cezayı onadı. Antalyaspor karşılaşmasında sarı kart gören ve bu sezon 4. kez bu durumla karşı karşıya kalan Mensah da cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. Öte yandan sakatlığı bulunan Gökhan Töre ve yeni transfer Cenk Tosun da bugünkü maçın kadrosunda yer almayacak.

Beşiktaş'ta 3 kart sınırında oyuncu var

Vida , Rosier ve Ghezall kart sınırında bulunurken maça çıkacaklar ve maç esnasında herhangi bir kart onları gelecek maçta takımını yalnız bırakmasını sağlayacak.




Konyaspor'da 6 eksik var


Ligde bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak Konyaspor’da 6 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Yeşil-Beyazlılar’da; Alper Uludağ, Marin Anicic, Ibrahim Sehic, Adil Demirbağ ve Farouk Miya, bugün forma giyemeyecek. Durumu belirsiz olan Volkan Fındıklı’nın da görev yapması beklenmiyor.

Bugün kü maçtan sonra tekrar bir araya gelecek 2 ekip bu karşılaşmadan 4 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finaller de tekrardan kozlarını paylaşıcak.

sporhaberleri