BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

 Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek iki ekip bu maçta kozlarını paylaşacak.Ev sahibi Medipol Başakşehir son şampiyon olmasına karşın bu sezon kötü bir grafik çizdi ve ligde aşağılara oynuyor uzun zamandır galibiyet alamazken son hafta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek bu hasrete son vermişti ve şuan 16.sırada bulunuyor.Diğer tarafta ise lider Beşiktaş bulunuyor maç eksiğine rağmen lider olan Beşiktaş hata yapmamak için sahaya çıkıyor 27 maçta 60 puan toplayarak zirvede olan Beşiktaş'ı , 58'er puan ile Galatasaray ile Fenerbahçe takip ediyor son 12 haftaya girilmişken yapılan hatanın telafisi olmayacak maçlar tüm 21 takım içinde.



İki takımda zorlanacak gibi gözüküyor Başakşehir küme potasına tekrar düşmemek için sahaya çıkarken , Beşiktaş liderliği kaptırmamak için sahaya çıkacak ve bu zorlu mücadele bugün saat 19:00'da beIN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.


İşte Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Ponck, Epureanu, Hasan Ali , Mehmet Topal, Giuliano, Visca, Deniz Türüç, Aleksic, Crivelli

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Aboubakar


sporhaberleri