Roma rövanşı kazandı ama turu geçemedi | Roma 3-2 Manchester United (Maç Sonucu - Özet İzle )

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçlarından Roma - Manchester United maçının rövanşı oynandı ve maçı 3-2'lik skor ile Roma kazandı.İlk maçı 6-1 gibi bir skor ile kaybeden Roma , bu maçta 6-1'in öcünü alacağız diyerek taraftara söz vererek sahaya çıkmıştı nitekim iyi bir futbol sergilese de Manchester United kalecisi De Gea buna izin vermedi. sporhaberleri

Roma rövanşı kazandı ama turu geçemedi | Roma 3-2 Manchester United (Maç Sonucu - Özet İzle )


Öyle ki maçta üstünlüğü sağlayan Roma rakip kaleye 22 şut çekti ve bunların 12'sinde isabeti buldu.12 isabetli şut çeken Roma bu şutlardan sadece 2 gol buldu (diğer golü Alex Telles kendi kalesine attı).Maça damgasını vuran isim De Gea oldu ve tam tamına 10 kurtarış yaparak Roma'ya intikam almasına izin vermedi.


Maçın ilk yarısını Manchester United , Edinson Cavani'nin 39. dakikada attığı golüyle önde tamamladı.Daha sonra ikinci yarıya hızlı başlayan Roma  57'de Dzeko , 60'da Cristante'nin attığı goller ile öne geçmeyi başardı.Lâkin 8 dakika sonra Edinson Cavani tekrardan maça eşitlik getirdi.Maç son bölüme kadar 2-2 devam etti ancak maçın normal şartlarda bitimine 7 dakika kala Alex Telles kendi kalesine attığı gol ile skoru Roma adına 3-2'ye getirdi ve maç bu skor ile bitti.