Galatasaray, 1.92'lik stoper Anel Ahmedhodzic ile ilgileniyor

 Galatasaray futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Marcao'nun yanına hızlı bir stoper arayışında bulunan Galatasaray, bu sefer radarına Bosna Hersekli oyuncu Anel Ahmedhodzic'i aldı.



Anel Ahmedhodzic güncel olarak Malmö FF forması giyiyor. Takımın as stoperi olan Anel bu sezon Malmö ile 5'i Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere toplam 15 maça çıktı ve 1 gol atarak takımına ofansif anlamda katkı verdi.



1.92'lik dev stoper Bosna Hersek milli takımında da yer almakta. Sağ ayaklı olan stoper savunmanın hem sağ hem de sol bölgelerinde oynayabilmekte. Anel Ahmedhodzic güncel olarak 4.00 milyon euro piyasa değerine sahip.



99 doğumlu oyuncu kariyeri boyunca 80 maçta süre aldı. Süre aldığı maçlarda 4 gol atıp 2 de asist yaparak ofansif anlamda katkıda bulundu. Ayrıca genç oyuncu kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi.


Anel'in sözleşmesi 31 Aralık 2023 tarihinde son buluyor. Galatasaray transfer komitesinin bu transferi kiralık artı opsiyon şeklinde çözmesi bekleniyor.