Erik ten Hag: Şampiyonlar Ligi maçları hiçbir zaman kolay değil



UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2'nci maçında Beşiktaş, deplasmanda Ajax'ın konuğu olacak. Hollanda ekibinde teknik direktör Erik ten Hag ve takımın tecrübeli ismi Daley Blind karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir fikstürden geçtiklerini vurgulayan ten Hag, "Bunu iyi bir şekilde ayarlaman gerekiyor. Hepimiz antrenmanlarda ona göre hazırlanmalıyız. Her maçta elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Hem futbolcu hem de antrenörler için bu önemli" diye konuştu. 

51 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak ise, "Şampiyonlar Liginde zayıf bir takım yok. Şampiyonlar Ligi maçları hiçbir zaman kolay değil. Sakatlıkları var ama oyuncularına güveniyorlar. Biz de güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

"EN İYİ OYUNCULARI SAHADA OLACAK, O DA BATSHUAYI"

Hollandalı teknik adam, "Beşiktaş tam kadro gelseydi en çok çekineceğiniz futbolcu kim olurdu?" sorusuna ise, "Beşiktaş çok fazla futbolcusu olan bir takım. Çok fazla tutkuyla oynayabilecek teknik olarak güçlü oyunculara sahipler. En iyi oyuncuları sahada olacak, o da Batshuayi" cevabını verdi.

"FİNALİST OLARAK GÖSTERİLİYORUZ AMA GERÇEKÇİ OLMAK GEREK"

Tecrübeli teknik adam Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselecek takımlar arasında gösterilmelerine dair ise, "4-5 hafta önce PSV maçı vardı hiçbir şey yapamadık şimdi ise Şampiyonlar Ligi finali diyorlar. Arada fark var. Biraz gerçekçi olmak ve analiz yapmak gerekiyor. Böyle konuşmaları bence garip değil ama konu, iki noktaya da gidebilir"