Galatasaray’da kritik 48 saat! Gomis ve Pena transferi bitti, sıra Gedson ve Pulgar'da



Süper Lig'de kötü gidişat sergileyen Galatasaray, kadrosuna takviye yaparak güçlenmeyi planlıyor. Galatasaray UEFA listesini göndermek için 2 Şubat'ın ilk saatlerine kadar bulunan zamanını iyi değerlendirip, orta sahaya da katkıda bulunmak istiyor. Yabancı sınırındaki zorluktan kurtulmak için Diagne'nin anlaşması dondurulması söz konusu.




Galatasaray'da tüm camianın merakla beklediği ara transfer hamlelerinde son 48 saate girildi. Her ne kadar Türkiye'de ara transfer süreci 8 Şubat'ta bitse de UEFA Avrupa Ligi'nde iddiasını sürdüren sarı kırmızılı ekibin UEFA'ya yeni isimler bildirebilmesi için 2 Şubat'ın gece yarısına kadar vakti var ve bunun üzerine çalışmalar devam ediyor.

Barcelona B Takımı'ndan yarım sezonluğuna kiralanan kaleci Inaki Pena'da tüm anlaşmalar tamam. Galatasaray, dün gece Türkiye'ye gelen 22 yaşındaki file bekçisi için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. Ön libero bölgesi için çalışmalar sürdüren Cimbom, Amadou Diawara'nın Türkiye'ye olumsuz bakması sebebiyle transferini gerçekleştiremedi. Galatasaray'ın yeni hedefi ise Fiorentina'lı Erick Pulgar oldu. Galatasaray'ı bu transferde zora sokan ise Fransız ekibi Marsilya'nın devrede olması. Aslan olası bir olumsuz durumda yönünü Mohamed Elneny'e çevirecek.




Galatasaray, Gedson Fernandes için ise kritik sürece girdi ve "Gedson Zirvesi" yaptı şuan için ise alınan karar merak ediliyor. Olası bir olumlu haberde Gedson transferi an meselesi keza oyuncunun dünden hazır olduğu görülüyor. Gedson transferinin gerçekleşip/gerçekleşmeyeceği önümüzdeki saatlerde netleşecek.