Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ: Anlamakta zorluk çekiyorum...

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ sosyal medya paylaşımı ile İBB'yi anlamakta zorluk çektiğini dile getirdi. "Öcalan için özgürlük sloganları atan bir şarkıcıyı 5 şehit verdiğimiz gün sahneye çıkarıyor." diyen Özdağ, Muhalefeti eleştirmeyin diyenlere de "Bu sizin içinize siniyor mu?" dedi.





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 5 askerimizin şehit olduğu gün İBB Kültür Dairesi Harbiye açık hava tiyatrosundaki skandalı gündeme getirdi.

Normal şartlarda sahneye bile çıkartılmaması gereken 'Öcalan için özgürlük çağrılarında bulunan Aynur Doğan'ı 5 şehit verdiğimiz gün sahneye çıkartan İBB'yi hedef alan Ümit Özdağ, "Muhalefeti eleştirmeyin diye yazanlar bu sizin içinize siniyor mu?" diyerek de muhalefeti eleştirmesine karşı olanlara da sitemde bulundu.

5 şehit verdiğimiz bu acı günde İBB Kültür Dairesi Harbiye açık hava tiyatrosuna 'Öcalan için özgürlük sloganları atan Aynur Doğan'ı sahneye çıkartanları eleştiren Özdağ, "Anlamakta zorluk çekiyorum" diyerek sitem etti.


Prof. Dr. Ümit Özdağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Anlamakta zorluk çekiyorum. İBB Kültür Dairesi Harbiye açık hava tiyatrosunda Öcalan için özgürlük sloganları atan bir şarkıcıyı 5 şehit verdiğimiz gün sahneye çıkarıyor. Muhalefeti eleştirmeyin diye yazanlar bu sizin içinize siniyor mu?