Fenerbahçe Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe'den transferi haftalardır merakla beklenen Kim Min Jae konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... İtalyan devi Napoli ile anlaşmaya varan Güney Koreli'nin sözleşme detayları da ortaya çıktı.




Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min Jae'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sıradaki durağı merakla beklenen bir konuydu. UEFA Kadrosuna yazılmayan savunma oyuncusunun ayrılığı kesinleşmişti. İtalyan devi Napoli ile anlaşmaya varan Güney Koreli oyuncunun sözleşme detayları da ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun bu hafta Napoli’ye giderek sözleşme imzalaması bekleniyor.

2.5 MİLYON EURO MAAŞ

TMW’nin haberine göre; Napoli, Kim Min-Jae ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak Güney Koreli stoperin, 2. yıldan itibaren serbest kalma bedeli 42 milyon Euro olarak belirlendi. Napoli yönetimi Kim Min-Jae’nin 20 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini Fenerbahçe’ye 2 eşit taksitle ödeyecek.

Napoli, Kalidou Koulibaly'nin 40 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer olmasının ardından 25 yaşındaki Kim Min Jae'yi ilk tercih olarak transfer listesine yazmıştı.