TOGG banttan indi

TOGG'un ilk akıllı cihazı C-SUV, seri üretim bandından indi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seri üretim bandından inen kırmızı renkteki C-SUV ile tören alanına geldi.





Tören alanında yaptığı konuşmada Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlayan Erdoğan, "Anadolu topraklarını bizlere vatan yapan ecdadı, Milli Mücadele'nin kahramanlarını, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ile Büyük Millet Meclisimizin tüm mensuplarını rahmetle, şükranla yad ediyorum. Bu anlamlı günde, milletçe tek yürek olduğumuzu böylesi tarihi bir açılışta buluşmamızı nasip eden Rabb'ime sonsuz hamd-ü senalar ediyorum. Evet, millet olmak demek; aynı vatanda hür bir şekilde yaşamak, farklılıkları ortak hayallerle birleştirmek, hüzünlerin üstesinden ortak sevinçlerle gelmek, hedeflere ortak çabalarla ulaşmak demektir. Millet olmak demek, tüm bu hasletler üzerinde ortak bir geleceğe yönelmek demektir." diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Togg gibi asırlık bir projeyi hayata geçirirken bir kez daha kalbimizle 'Yaşasın Cumhuriyet' diyoruz" dedi.