Düşük Sistem Gereksinimi İsteyen Online 3 Bilgisayar Oyunu



Günümüz dünyasında her evde bir bilgisayar artık ihtiyaç haline geldi ve şu son 1 yıldır eve kapanık halde olduğumuzdan insanların canları sıkılmakta çoğu kişi bilgisayar oyunları oynamaya başladı.Herkesin kendi bütçesine göre veyahut pandemiden dolayı eski bilgisayarını gün yüzüne çıkaran bireyler için düşük sistemlere zorluk çıkartmayacak bir şekilde arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz 3 bilgisayar oyununu derledik.

POİNT BLANK 

Point Blank, Güney Koreli oyun şirketi Zepetto tarafından geliştirilen ve 2008 yılında yayınlanan çevrimiçi birinci şahıs nişancı tarzı oyundur. Türkiye ve Azerbaycan'da Nfinity Games tarafından yayınlanıyor. Oyun CT-Force ve Free Rebels arasındaki var olan savaş üzerine kurgulanmıştır.


Sistem Gereksinimleri 


İşletim Sistemi: Windows Vista/XP/7/8.
İşlemci: Intel Pentium 4 / AMD Athlon 2500 – 2.4 GHz.
Bellek: 1 GB RAM.
Ekran Kartı: NVidia GeForce 5700 / AMD Radeon 9600.
Depolama: 2 GB kullanılabilir boş alan.
DirectX: Sürüm 9.


COUNTER STRİKE 1.6



Counter-Strike veya kısaca CS, Valve Corporation tarafından geliştirilen bir birinci şahıs nişancı türünde taktiksel aksiyon video oyunu serisidir. Ayrıca Nexon tarafından geliştirilen Counter-Strike Neo, Counter-Strike Online, Counter-Strike Nexon: Zombies ve Counter-Strike Online 2 adlı yan oyunları da mevcuttur.Bu listede en düşük sistem gereksinimlerine sahip oyun diyebiliriz çoğumuzun çocukken oynadığı oyun günümüzde halen oynanılabilir ve pek çok kişi tarafından halen düzenli olarak oynanılıyor.

Sistem Gereksinimleri 


CPU : Pentium 4 işlemci (3.0 GHz veya daha iyisi)
CPU HIZI : 1,7 GHz.
Bellek : 512 MB.
İşletim Sistemi : Windows 7 (32/64-bit) / Vista / XP.
Ekran Kartı : DirectX 8.1 seviye Grafik Kartı


ZULA


Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde bir video oyunudur. Oyun, Türk yapımı ilk MMOFPS oyunudur. Oyun 22 Şubat 2015 tarihinde çıkış yapmıştır. Zula, resmî sitesi üzerinden ücretsiz indirilip kayıt olunduktan sonra oynanabilmektedir.

Sistem Gereksinimleri


İşletim Sistemi: Windows Vista 7, 8, 10.
İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz / Athlon 2500.
Bellek: 2024 MB RAM.
Ekran Kartı: GeForce 5730 /Radeon 9003.
DirectX: Sürüm 9.0.
Depolama: 1 GB kullanılabilir alan.


oyunhaberleri