Uğur Balcıoğlu: 'Her şey silinebilir ama silinmeyecek bir şey var o da şampiyonluktur'

Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, şampiyon olarak 2.Lige çıktıları maçın ardından "Her şey silinebilir ama silinmeyecek bir şey var o da şampiyonluktur' demiştim. Kimse bu çocukların şampiyonluklarını silemez. Silmeye kimsenin gücü yetmez. Onlar Bucaspor ve futbol tarihine kendi isimlerini altın harflerle yazdırdılar" dedi.



Misli.com 3.Lig play-off final maçında karşılaştığı İskenderun Futbol Kulübü'nü penaltılarla 3-2 mağlup eden Bucaspor 1928'de teknik direktör Uğur Balcıoğlu maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uğur Balcıoğlu, çok zor bir ligi geride bıraktıklarını aktararak, "Play-offa giremeyecek takımlar bile bence şampiyon olabilecek takımlardı. Çok zorlu gruptan son dakikalarda Edirnespor maçında şampiyonluğumuzu kaybetmiştik. İnanılmaz şekilde moral motivasyon geri düşeceğini herkes bekliyordu ama inanılmaz şekilde çok güzel şeyler yaptık.


Çocuklara ne diyeyim Allah razı olsun hepsinin ayağına sağlık. Ben onların hocası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Karakterli dürüst çalışkan bir futbolcu topluluğu ile beraber bir yola çıkmak çok güzel şey. Sonu şampiyonluk olması daha güzel bir şey. Acı çektik mi çektik ama acı çekemden güzel günler gelmiyor. Bugünler için acı çekmiştik" ifadelerine yer verdi.