Fenerbahçe Beko’nun Dimitris Itoudis ile anlaştığı iddia edildi

Bu sezon Euroleague'de play-off yapamayan Fenerbahçe BEKO, CSKA Moskova'dan ayrılacak olan Dimitris Itoudis ile anlaşmaya vardı. Bu iddia ise Yunan gazeteci Spyros Kavalieratos'a ait.




Bu sezon EuroLeague'de kabusu yaşayan ve play-off'a kalamayan Fenerbahçe BEKO, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Sarı-Lacivertli takım, CSKA Moskova'nın başantrenörü Dimitris Itoudis ile anlaşmaya vardı.

Yunan gazeteci Spyros Kavalieratos'un yaptığı habere göre, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında EuroLeague'den ihraç edilen CSKA ile 1 yıllık sözleşmesi bulunsa da özel madde ile serbest kalacak olan Itoudis yeniden Türkiye'ye dönecek.

13 yıl Fenerbahçe’nin eski hocası Zeljko Obradovic’in yardımcılığını yapan ve ardından Banvit’i 1 sezon yönetip CSKA Moskova’nın başına Yunan koç ile resmi anlaşma sezon sonunda duyurulacak.

Türkiye Basketbol Ligi’nde sezon bittikten sonra Sasha Djordjevic ile yollarını tazminat ödemeden ayıracak olan Fenerbahçe Beko, ardından 2 Euroleague şampiyonluğu bulunan 51 yaşındaki başantrenör ile sözleşme imzalanacak.